Tømrer Maribo - Lolland Falster

Tømrer Maribo

Tømrer i Maribo, der kører på hele Lolland Falster

Brug for en dygtig tømrer?

Tømrer firmaet Ringtved A/S er et professionelt tømrerfirma, med over 60 års erfaring i udførelse af alt slags tømrerarbejde og snedkerarbejde for private, erhverv, boligforeninger, landbrug samt det offentlige – i forbindelse med renovering, ombygning, nybyggeri, tilbygning, reparation, modernisering, vedligeholdelse og fag- og totalentrepriser.

Vi udfører tømrerarbejde i forbindelse med mange typer tømrer opgaver:

Tag os med på råd fra starten
Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning ud fra netop din opgave.
Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, så vi sikre at slutresultatet opfylder kundens ønsker og forventninger.

Ringtved A/S sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, aftalte pris, med kvaliteten i top og oprydning efter endt arbejde.

tømrer

I gode hænder!
Vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, så I kan trygt overlade Jeres opgaver til os. Desuden er vi også medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikrer dig og dit byggeri.

Vi kører som tømrer i Maribo og alle andre områder på Lolland Falster som Sakskøbing, Nakskov, Stubbekøbing, Nykøbing F., Marielyst, Guldborgsund m.v. – Men kører også gerne til Møn og Sydsjælland.

Kontakt os i dag på tlf. 54 78 14 15 og høre mere om pris på tømrer arbejde – få et seriøst og uforpligtende tilbud og hør om dine muligheder, hvis du leder efter en tømrer i Maribo eller på Lolland Falster.

Du kan også se vores nye flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.