Badeværelser

Trænger du til nyt badeværelse – eller måske renovering af dit gamle badeværelse?

Badeværelser i høj kvalitet

Der er mange muligheder, når du skal have nyt badeværelse. Derfor hjælper og rådgiver vi dig på bedste måde, så du får valgt helt rette badeværelsesløsning.

Nyt badeværelse
Er det blevet tid til at give det gamle badeværelse en lækker renovering?
Går du med overvejelserne om at få et nyt og lækkert badeværelse eller måske bare at få renoveret og moderniseret det gamle, så kan du trygt kontakte Ringtved A/S. Vi har tre generationers samlet viden inden for badeværelsesbranchen, et godt ry baseret på kvaliteten af vores arbejde, og står gerne for hele totalentreprisen.

Pris på nyt badeværelse
Prisen på et nyt badeværelse afhænger af mange forskellige faktorer – lige fra rummets størrelse og muligheder til valg af materialer, om der skal være fliser eller andet materiale på vægge og gulve, om der skal installeres gulvvarme, omlægning af kloakrør og installationer og meget mere.

Derfor kan vi ikke bare give en pris på et badeværelse, før vi har været ude og se på opgavens omfang og hørt om dine ønsker.

Badeværelser i høj kvalitet – der er mange muligheder
Der er mange muligheder, når man skal have nyt badeværelse. Derfor hjælper og rådgiver vi dig på bedste måde, så du får valgt helt rette badeværelsesløsning fra starten. Vi kommer hjem til dig og ser på de muligheder, der er for at gøre dit nye badeværelse, eller badeværelsesrenovering til hele familiens ønske badeværelse.

Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvordan skal gulvene se ud? Fliser, klinker, microcement eller beton?
  • Skal væggene være malede, pudsede eller fliser?
  • Loft af træ eller gips?
  • Der skal tages stilling til diverse installationer: lys, armaturer, væghængt eller alm. toilet m.m.
  • Drømmer du om badekar eller bruseniche? Skal brusenichen mures eller være lavet af glas?
  • Er du til en hvid, simpel håndvask eller drømmer du om et marmor eller granit look?

Det her blot et udsnit af alle de beslutninger, som skal tages, når badeværelset skal renoveres. Vi er klar til at hjælpe dig igennem hele processen, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Drawing,Renovation,Of,A,Luxury,Modern,Bathroom,,Bathtub,In,Corian,
Bathtub,In,Corian,,Faucet,And,Shower,In,Tiled,Bathroom,With

Det rette badeværelse til dig
Vi tilbringer mere tid på badeværelset, end vi lige går og tror. Badeværelset er jo i mange tilfælde der, hvor dagen begynder og der hvor dagen slutter. Badeværelset er omdrejningspunktet for selvforkælelse og alenetid, men er også stedet, hvor børnefamilien kan være sammen og hygge, når børnene plasker i badet.

Både funktionalitet og design er med til at skabe rammerne for dit drømmebadeværelse. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken overordnet stil, som skal skabe badeværelsets samlede udtryk – både mht. farver og overflade. Dernæst skal du overveje, hvilken funktionalitet badeværelset skal tilbyde dig i hverdagen. Er I mange i din husstand med travle morgener, kan det f.eks. være, I skal have to håndvaske ved siden af hinanden, hvis pladsen tillader det.

Både toilettet, vasken, badeområdet, spejle og vandhaner er med til at bestemme udtrykket for dit nye badeværelse, så det er en god idé at vælge disse elementer med omtanke.

Dygtige og veluddannede håndværkere
Når du vælger Ringtved A/S i Maribo til at udføre din badeværelsesopgave, er du altid sikret kvalitetsarbejde – udført af dygtige og veluddannede håndværkere. Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig og dit byggeri på bedste måde.

Skal vi bygge dit drømmebadeværelse?
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 14 15, hvis du vil tale med en fagmand inden for badeværelser, og hvis du søger en kvalitetsløsning – et seriøst samarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi holder til i Maribo og bygger primært badeværelser på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland samt lokalområderne omkring Sakskøbing, Nakskov, Stubbekøbing, Nykøbing F., Marielyst, Guldborgsund m.v.
Vi glæder os til at realisere dine drømme for et nyt badeværelse.

Kontakt os med din forespørgsel og lad os sammen se på mulighederne.

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Skal du renovere, bygge om eller bygge nyt? Vi udfører alle former for tømrerarbejde.

Har du et træarbejde, der kræver særlig ekspertise og omhu? Så har vi snedkeren, der kan ordne det.

Brug for en dygtig murer? Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet på hele Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn.

Få ordnet dit malerarbejde af en af vores professionelle malere. Vi maler både indendørs og udendørs.

Har du spørgsmål ?