Badeværelser

Trænger du til nyt badeværelse – eller måske renovering af dit badeværelse?

Badeværelser i høj kvalitet – der er mange muligheder

Der er mange muligheder, når man skal have nyt badeværelse. Derfor hjælper og rådgiver vi dig på bedste måde, så du får valgt helt rette badeværelsesløsning fra starten.

Trænger du til nyt badeværelse – eller måske renovering af dit badeværelse?
Badeværelser – Går du med overvejelserne om at få et nyt og lækkert badeværelse eller måske bare at få renoveret og moderniseret det gamle, kan du trygt kontakte Ringtved A/S. Vi har tre generationers samlet viden inden for badeværelsesbranchen, et godt ry baseret på kvaliteten af vores arbejde, og står gerne for hele totalentreprisen.

Badeværelser i høj kvalitet – der er mange muligheder
Der er mange muligheder, når man skal have nyt badeværelse. Derfor hjælper og rådgiver vi dig på bedste måde, så du får valgt helt rette badeværelsesløsning fra starten. Vi kommer hjem til dig og ser på de muligheder, der er for at gøre dit nye badeværelse, eller badeværelsesrenovering til hele familiens ønske badeværelse.

Pris på nyt badeværelse
Prisen på et nyt badeværelse afhænger af mange forskellige faktorer – lige fra rummets størrelse og muligheder til valg af materialer, om der skal være fliser eller andet materiale på vægge og gulve, om der skal installeres gulvvarme, omlægning af kloakrør og installationer og meget mere. Derfor kan vi ikke bare give en pris på et badeværelse, før vi har været ude og se på opgavens omfang og hørt om dine ønsker.

Dygtige og veluddannede håndværkere
Når du vælger Ringtved A/S i Maribo til at udføre din badeværelsesopgave, er du altid sikret kvalitetsarbejde – udført af dygtige og veluddannede håndværkere. Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig og dit byggeri på bedste måde.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 14 15, hvis du vil tale med en fagmand inden for badeværelser, og hvis du søger en kvalitetsløsning – et seriøst samarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi holder til i Maribo og bygger primært badeværelser på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland samt lokalområderne omkring Sakskøbing, Nakskov, Stubbekøbing, Nykøbing F., Marielyst, Guldborgsund m.v.

Skal vi bygge dit drømme badeværelse?

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Skal du renovere, bygge om eller bygge nyt? Vi udfører alle former for tømrerarbejde.

Har du et træarbejde, der kræver særlig ekspertise og omhu? Så har vi snedkeren, der kan ordne det.

Brug for en dygtig murer? Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet på hele Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn.

Få ordnet dit malerarbejde af en af vores professionelle malere. Vi maler både indendørs og udendørs.

Har du spørgsmål ?