Murer Maribo

Murer Maribo

Din lokale Murer i Maribo og på Lolland Falster

Søger du en dygtig og erfaren murer, der kan sit kram?

Ringtved A/S er din lokale murerfirma – der udfører vi alle former for kvalitets murerarbejde i forbindelse med nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, reparation, vedligeholdelse og fag- og totalentrepriser.
Alle vores murere er dygtige faguddannede med stor passion inden for deres håndværk og fag.

Vi udfører mange forskellige murer opgaver såsom:

Vi sørger altid for at have en god dialog med vores kunder inden murerarbejdet påbegyndes, så kunden har tillid til processen, så både proces og resultat tager afsæt i netop kundens ønsker – og lever op til de aftalte forventninger.

Medlem af Dansk Byggeri og BYG GARANTI Ordningen – læs mere om garanti her.

Hos Ringtved A/S, er vi dygtige til vores arbejde og til at drive vores forretning, hvilket også er en af grundene til, at vi selv gennem krisetiden har klaret os rigtigt godt i en svær branche og afgørende for, at kunderne kan have tillid til os.

Vi udfører murerarbejde for både private, erhverv, landbrug, skoler og institutioner, boligforeninger samt for det offentlige og kører på hele Lolland Falster samt lokalområderne omkring Maribo, Sakskøbing, Nakskov, Stubbekøbing, Nykøbing F., Guldborgsund og Murer i Marielyst m.v.. Men vi kører også til Møn og Sydsjælland.

Kontakt os i dag på tlf. 54 78 14 15 og høre mere om netop din murer opgave. Få et seriøst tilbud til en god pris.
Din lokale murermester og murerfirma på Lolland Falster.

 

Murer-Maribo-lolland-falster

Ringtved A/S har pr. 1. februar 2017 overtaget Murerfirmaet Team Løye fra Rødbyhavn.
De mange gode spor, som murermester Claus Løye og Team Løye har sat igennem årene på Syd Lolland, udviskes dog ikke. Det er nemlig en del af aftalen, at Claus Løye fortsætter hos Ringtved og de velkendte blå murerbiler forbliver på  landevejene.

Se også vores  flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.