Tilbygning

Få mere plads med en flot tilbygning

Opfyld jeres boligdrømme med en tilbygning

Hos Ringtved A/S kommer vi med overblikket og den professionelle viden, så I er er sikret gennemsigtighed med økonomien og selvfølgelig et tilfredsstillende resultat i god kvalitet. Kvalitet og holdbarhed er en stor prioritet hos os, derfor vælger vi kun de bedste materialer, når vi bygger tilbygning hos jer.

I videoerne her, kan du se eksempler på to forskellige løsninger for tilbygninger, som vi har bygget. Begge kunder ønskede, at tilbygningerne passede til boligernes eksisterende stil, derfor arbejdede vi med forskellige materialer i hver case.

Brug for en tilbygning?

Når der er brug for ekstra kvadratmeter i hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, så kan en tilbygning være den rigtige løsning. Det kan være et mere økonomisk alternativ til at købe et nyt hus, hvis pladsen er blevet en smule trang. Så undersøg altid mulighederne for en tilbygning, hvis I drømmer om mere plads.

Uanset om I drømmer om en ny overetage eller en tilbygning i stueetagen, så hjælper Ringtved A/S jer med at finde den ideelle løsning til jeres boligdrømme.

Tilbygning og stil

Det er forskelligt, om man drømmer om en tilbygning, som passer til den eksisterende stil eller om tilbygningen må skille sig ud.

Vi har stor respekt for ældre huse og vil selvfølgelig gøre alt for at tilbygningen passer til husets eksisterende arkitektur, hvis dette skulle være ønsket.

Men der kan også være æstetiske fordele i at vælge en tilbygning, som stilmæssigt skiller sig ud fra det oprindelige hus eller står i kontrast til. Det kan både være materiale, farve eller stil, som gør, at tilbygningen adskiller sig.

Hvilken tilbygning drømmer I om?

  • Flere værelser
  • En ekstra stue
  • Et nyt hjemmekontor
  • Et værksted
  • En ny førstesal
  • En lækker udestue
    Andet?

Hos Ringtved A/S er vi klar på at skræddersy en løsning, der passer til jeres drømme og boligens arkitektur.

Kontakt os, så kigger vi sammen på mulighederne

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Skal du renovere, bygge om eller bygge nyt? Vi udfører alle former for tømrerarbejde.

Har du et træarbejde, der kræver særlig ekspertise og omhu? Så har vi snedkeren, der kan ordne det.

Brug for en dygtig murer? Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet på hele Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn.

Få ordnet dit malerarbejde af en af vores professionelle malere. Vi maler både indendørs og udendørs.

Har du spørgsmål ?