Mød Jannik og Jesper

Ringtved A/S – dit lokale byggefirma

Jannik

Ringtved Jannik Tømrer murer snedker maler Maribo Lolland Falster

Jannik

Det var ikke via helt normale omstændigheder, at Jannik Ringtved sluttede sig til familievirksomheden i juli 2024. Det var nemlig ikke tømrer- eller håndværkerfaget, som dragede ham i første omgang.

”Det, der virkelig fangede mig, var at få mulighed for at være med til at drive noget i mit og familiens navn. Faget betød som sådan ikke noget for mig, men jeg må indrømme at interessen er steget gevaldigt i løbet af min uddannelse.”, fortæller Jannik.

Familievirksomheden

Jannik kan nu kalde sig uddannet byggetekniker, og er blevet en fast del af teamet pr. 1. juli 2024. Under hans uddannelsesforløb har der også været mulighed for at gøre bekendtskab med kollegaer og opgaverne i virksomheden.

Det har aldrig været en forventning, at Jannik skulle blandes ind i familievirksomheden, men da han viste stor interesse i virksomhedens drift, var det jo oplagt.

”Jeg har fået en rigtig god grundforståelse for faget under uddannelsen, og er utroligt glad for at få muligheden for at bygge videre på det og få erfaringen.”

Til daglig arbejder Jannik med projektstyring, tilbudsgivning og taksatorarbejde.
Lige nu ser han frem til at skulle på Forsikringsakademiet til november 2024. Her skal han gennemføre uddannelsen som håndværkstaksator for at skærpe sin viden og kompetencer yderligere.

”Da jeg ikke er faglært, har det været meget vigtig for mig, at jeg stadig har mulighed for at bidrage til virksomhedens fremtidige drift ved at kunne påtage mig opgaver som projektstyring, tilbudsgivning og taksatorarbejde.”

Fremtiden for Ringtved

Jannik har mange tanker om virksomhedens fremtid, men skulle han fremhæve én ting, så er det at værne om de gamle værdier.

”Virksomheden har fungeret i mange år, så det giver god mening at bibeholde de gode, gamle værdier, men også give plads til fornyelse. Hertil håber jeg, at jeg kan være med til at give driften af virksomheden et ungt, friskt pust, samt sætte mit eget præg.

Da mængden af opgaver er stigende, er jeg også glad for at jeg skal arbejde sammen med Jesper Olsen, og lære af hans omfattende erfaring og viden.”

Nævn en ting du elsker ved jobbet

”Alle i virksomheden har mulighed for at påtage sig ansvar for opgaver og komme med holdninger og ideer til eventuelle problemstillinger.

Det er noget jeg selv sætter pris på, da det viser at man stoler på sine kollegaers kompetencer og er med til at give frihed under ansvar”.

Mød Jannik

Har du brug for et godt tilbud, eller rådgivning så kontakt Jannik på 21 45 65 97. Du kan også være heldig at møde ham til TSØ’s eller NFH’s hjemmekampe, da Ringtved sponsorerer begge håndboldklubber og tit er at se i arenaerne på kampdage.

 

Jesper

Ringtved Jesper Olsen Tømrer murer snedker maler Maribo Lolland Falster

Jesper

Jesper Olsen var oprindeligt bankuddannet, men det var i hans fars tømrerfirma, at hans passion for håndværk virkelig tog fart.

”Jeg startede i lære som tømrer i min fars tømrerfirma, hvor vi fra 2004 til 2008 drev virksomheden i fællesskab. Fra 2008 til 2016 fortsatte jeg virksomheden sammen med en af svendene i firmaet, hvorefter jeg solgte min andel. Virksomheden eksisterer stadig i dag i Nysted.”, fortæller Jesper.

Vejen til Ringtved

Efter salget af familievirksomheden, begyndte Jesper at arbejde hos en trægulvsproducent. Her fik han en unik mulighed for at rejse verden rundt i forbindelse med supervision, undervisning og kundeservice inden for montering af massive trægulve.

”Herefter tilbragte jeg et års tid som teknisk chef på et hotel på Lolland. Her håndterede jeg diverse tekniske opgaver samt vedligeholdelsesopgaver, og det var også her Claus tog fat i mig.”

Claus havde brug for en dygtig mand til primært forsikringsopgaver, og den 1. september 2023 kunne Jesper officielt stemple ind hos Ringtved som projektleder og håndværkstaksator.

Hos Ringtved har Jesper hurtigt fundet sig til rette i håndteringen af forsikringsskader. Når tiden tillader det, bidrager han også med at udarbejde tilbud på nye opgaver.

Fremtiden for Ringtved

Jesper ser lyst på fremtiden for Ringtved, og vil rigtigt gerne være med til at udvikle virksomheden fremadrettet. Sammen med tilgangen af 4. generation, Jannik Ringtved, ser Jesper store muligheder i at udvide virksomheden på sigt.

”Der er meget potentiale i at få tilført nye unge kræfter, med de ideer og den energi som ungdommen tilfører. Det kunne være vi skal være mere synlige på Falster, hvor vi har rigtigt mange forsikringssager, der kræver vores ekspertise. Sådan en ekspansion kunne være et strategisk skridt for at øge virksomhedens tilstedeværelse og markedsandel.”

Selvom en udvidelse af Ringtved ikke er under opsejling lige nu, så bliver det spændende at se, hvad fremtiden bringer.

Nævn én ting du elsker ved jobbet

”De værdier, som Claus har bygget virksomheden på, stemmer meget overens med mine egne værdier, som jeg kender fra min egen tid med familievirksomhed.  Det er fornuftige og rare mennesker, jeg arbejder sammen med, både svendene og dem på kontoret. De strækker sig alle langt for at få opgaver og tid til at gå op, det respekterer jeg meget.”

Mød Jesper

Har du brug for et godt tilbud, eller rådgivning så kontakt Jesper på 92 82 00 09, eller måske du møder ham til NFH’s hjemmekampe. Ringtved er sponsor for NFH-pigerne, og Jesper er ofte at finde i sponsorloungen.

 

Vi er sponsor for

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Skal du renovere, bygge om eller bygge nyt? Vi udfører alle former for tømrerarbejde.

Har du et træarbejde, der kræver særlig ekspertise og omhu? Så har vi snedkeren, der kan ordne det.

Brug for en dygtig murer? Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet på hele Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn.

Få ordnet dit malerarbejde af en af vores professionelle malere. Vi maler både indendørs og udendørs.

Har du spørgsmål ?