Vinduer og døre

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Maribo og på Lolland Falster

Vinduer og døre bliver har med tiden brug for at blive udskiftet grundet ældning samt påvirkning af vind og vejr. Ringtved A/S i tilbyder udskiftning af vinduer samt døre for private, erhverv, boligforeninger, skoler og institutioner, landbrug samt boligforeninger i lokalområdet Maribo og på hele Lolland Falster.

Vi har tre generationers samlede viden inden for byggebranchen og har et godt ry, baseret på kvaliteten af vores arbejde. Hos Ringtved A/S har vi mange års erfaring med at udskifte og montere vinduer samt døre efter mål, og udføre reparationer og vedligeholdelse.

Der er mange muligheder, når man skal have nye vinduer og døre. Vi hjælper og rådgiver dig på bedste måde, og svarer på alle dine spørgsmål, så du får valgt helt rette løsning fra starten.

Vi tilbyder alle former for energirigtige og energibesparende vinduer og døre, lige fra:

  • trævinduer
  • træ-alu vinduer
  • plastvinduer
  • lyddæmpende vinduer og døre
  • tagvinduer
  • staldvinduer m.m.

Vi har samarbejde med de fleste vinduesproducenter såsom KPK vinduer, Velfac og kan levere og montere vinduer og døre af bedste kvalitet.

Få udskiftet dine vinduer og døre af professionelle håndværkere

Når du vælger Ringtved A/S i Maribo til at udføre din vinduesopgave, er du altid sikret kvalitetsarbejde udført af dygtige og veluddannede håndværkere. Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig og dit byggeri på bedste måde.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du søger en kvalitetsløsning inden for vinduer og  døre. Vi udarbejder et uforpligtende og seriøst tilbud til en god pris! Har du spørgsmål til din opgave, kan du også ringe på telefon 54 78 14 15.

 

Vi udfører også andre typer opgaver inden for tømrerarbejde – lige fra tilbygning til tagrenovering.

Se også vores flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.