Vinduer og døre

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Maribo og på Lolland Falster

Vinduer og døre bliver har med tiden brug for at blive udskiftet grundet ældning samt påvirkning af vind og vejr. Ringtved A/S tilbyder udskiftning af døre samt vinduer for private, erhverv, boligforeninger, skoler og institutioner, landbrug samt boligforeninger i lokalområdet Maribo og på hele Lolland Falster.

Mangeårig erfaring

Vi har tre generationers samlede viden inden for byggebranchen og har et godt ry, baseret på kvaliteten af vores arbejde. Hos Ringtved A/S har vi mange års erfaring med at udskifte og montere vinduer samt døre efter mål, og udføre reparationer og vedligeholdelse.

Der er mange muligheder, når man skal have nye vinduer samt døre. Vi hjælper og rådgiver dig på bedste måde, og svarer på alle dine spørgsmål, så du får valgt helt rette løsning fra starten.

Vi tilbyder alle former for energirigtige & energibesparende vinduer / døre

  • trævinduer
  • træ-alu vinduer
  • plastvinduer
  • lyddæmpende vinduer samt døre
  • tagvinduer
  • staldvinduer m.m.

Vi har samarbejde med de fleste vinduesproducenter såsom KPK vinduer, Velfac og kan levere og montere døre og vinduer af bedste kvalitet.

Vinduer og døre

Få udskiftet dine vinduer samt døre af professionelle håndværkere

Når du vælger Ringtved A/S i Maribo til at udføre din vinduesopgave, er du altid sikret kvalitetsarbejde udført af dygtige og veluddannede håndværkere.

Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig og dit byggeri på bedste måde.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du søger en kvalitetsløsning. Vi udarbejder et uforpligtende og seriøst tilbud til en god pris!

Har du spørgsmål til din opgave, kan du også ringe på telefon 54 78 14 15.

 

Vi udfører også andre typer opgaver inden for tømrerarbejde – lige fra tilbygning til tagrenovering.

Se også vores flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.