Tag - nyt tag eller renovering af tag?

Tag

Vi kan give dit hjem eller bygning et nyt tag – eller et længere “liv”!

Ringtved A/S har mange års erfaring og ekspertise inden for tagarbejde, tagrenovering og tagentrepriser for private, erhverv, landbrug, skoler, institutioner samt boligforeninger.

Vi har mange kompetencer i vores virksomhed, og kan varetage alle opgaver i forbindelse med tagrenovering, udskiftning af tag eller lægning af nyt tag – i lokalområderne Maribo, Nakskov, Sakskøbing, Marielyst samt på hele Lolland Falster.

Der er mange muligheder, når taget skal udskiftes eller renoveres.

Vi tilbyder forskellige tagløsninger som bl.a.:

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Eternit tag m.v.

Tagarbejde af højeste kvalitet – og god dialog

Da vi kun udfører tagarbejde af højeste kvalitet efter alle gældende regler og krav, sørger vi altid for en god dialog med vores kunder inden arbejdet påbegyndes. Vi ønsker at alle vores kunder har tillid til os – samt til hele processen, så proces og resultat tager afsæt i kundens ønsker, og lever op til de aftalte forventninger.

Vi er tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig og dit tag projekt. Alle vores håndværkere er dygtige faguddannede, og har stor passion inden for deres håndværk og fag.

Kontakt dit lokale tagfirma – og få et seriøst tilbud på din tagopgave

Du er meget velkommen ringe på telefon 54 78 14 15 eller kontakte os, hvis du ønsker rådgivning og har spørgsmål til din tagopgave.  Du vil altid få et seriøst og uforpligtende tilbud og en god pris på nyt tag eller tagrenovering.

 
Se også vores flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.