Sommerhus / Fritidshus

Sommerhus

Skal du have bygget nyt sommerhus eller fritidshus? Eller måske have det gamle sommerhus renoveret, ombygget, moderniseret – eller måske udført en tilbygning? Så bør du kontakte Ringtved A/S.

Efter mange år med kvalitetshåndværk, når det gælder servicering af den private helårsbolig, tilbyder Ringtved A/S i Maribo samme gode kvalitet, når det gælder sommerhuse og fritidshuse. Det gælder sig lige fra byggeri af nyt sommerhus eller nyt fritidshus – men også tilbygning, ombygning, renovering eller modernisering af sommerhuse og fritidshuse. Vi er også tilsluttet BYG GARANTI ordningen, hvilket sikre dig dit byggeri.

Firmaets tømrerformand, Erling Jensen, har igennem længere tid stået for udvikling af et sommerhus / fritidshus med fleksibel indregning af værelser. Fritidshuset opføres med gode kvalitetsprodukter som Lafarge tagsten, KPK vinduer og døre, Hanstholm Inventar til Køkken, bad og garderobeindretning.
Gulve udføres som betongulve med klinkebelægning i badeværelset og gangarealerne, tæppebelægning i stue og de øvrige rum. Alternativet er trægulve i stedet for tæpper.

Prisniveauet kan individuelt tilpasses kundens behov som medbygger eller færdigt hus udført af de kvalitetsbevidste håndværkere hos Ringtved A/S.

Vi udfører nybyggeri, tilbygning, ombygning, renovering, modernisering af sommerhuse og fritidshuse på hele Lolland Falster, lige fra Marielyst til Nakskov området – men også på Møn og Sydsjælland.

Kontakt os i dag – og få et seriøst tilbud på byggeri, renovering, ombygning, tilbygning eller modernisering af dit sommerhus eller fritidshus – til konkurrencedygtige priser.

Du kan også se vores nye flotte brochure, hvor du kan læse mere om vores virksomhed.