Profil

Profil

Virksomheden blev stiftet af C.Å. Ringtved og har eksisteret i mere end 60 år. I 1985 blev virksomheden overtaget af entreprenør og tømmermester Benny Ringtved og senest har 3. generation med Claus Ringtved som direktør og tømrermester, overtaget og videreført familie-virksomheden med en medarbejderstab der i dag er på ca. 25 ansatte.

De fysiske rammer er ligeledes vokset med en sammenlægning af alle firmaets aktiviteter, og modernisering af lokalerne på C.E. Christiansens vej 3, 4930 Maribo. I foråret 2006 overtog virksomheden MN Haveservice, hvor de tilbyder alt arbejde inden for have, gartner samt anlægsarbejde.

Ringtved A/S har etableret ny malerafdeling i foråret 2016 – og glæder os til at udføre malerarbejde for vores kunder.

Ringtved A/S har vi ikke blot et meget alsidigt, men også et meget selvstændigt personale.

Ledelsesstrukturen er flad, og den enkelte medarbejder tildeles et stort ansvar, men også store beføjelser. Det vil sige, at den enkelte medarbejder kan træffe beslutninger ude på selve byggepladsen og effektuere dem på stedet. Dette resulterer i en meget smidig arbejdsform, hvor nærhedsprincippet gælder: den, der er tættest på problemet, løser det.

Du kan også se vores flotte brochure og læse mere om de mange faggrupper og opgaver, som vi kan tilbyde.

I dag tilbyder Ringtved A/S opgaveløsning og totalentrepriser inden for alle håndværksfagene for både private- erhvervs- landbrugs- og offentlige kunder. Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilknyttet Byg Garanti Ordningen.

 

 

Du kan også læse artikel i ERHVERV og KULTUR. 

 

Her kan du ligeledes læse artikel fra Folketidende PDF (erhvervstillæg oktober 2019).
Som ses på nedenstående billede. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 14 15 eller via vores kontaktformular